Sportmassage bij MonMar-massage

Een goed uitgevoerde sportmassage zorgt er voor dat de doorbloeding, en daarmee de aanvoer van voedingsstoffen in uw spieren, aanzienlijk verbetert. En afvalstoffen in uw lichaam sneller en beter worden afgevoerd. Als u kiest voor een sportmassage, dan kiest u wel voor een stevigere behandeling.
Ik neem uiteraard eerst met u door welke delen van uw lichaam behandeld moeten worden bij een sportmassage: uw benen, rug, schouders, nek enz. De behandeling zelf wordt uiteraard zoveel mogelijk op maat op uw wensen, problemen én uw doel toegespitst.
Een sportmassage kan zowel vóór het sporten als ná het sporten worden gegeven. Kiest u voor een massage vooraf aan de sport die u graag doet, dan helpt dit bijvoorbeeld om blessures te voorkomen. Heeft u al een blessure dan ga ik er vanuit dat u eerst uw huisarts/fysio heeft geraadpleegd alvorens een sportmassage aan te vragen.

De volgende massages zijn beschikbaar:

Rug 25

Gedurende 25 minuten wordt uw rug gemasseerd.


Hoofd, nek, rug en armen 35

Heerlijk gedurende 35 minuten worden hoofd, nek, rug, armen en handen gemasseerd.


Benen 25

Gedurende 25 minuten worden (in rugligging) de voorkant van uw benen en uw onderbenen gemasseerd.


Full Body 60

Heerlijk gedurende 60 minuten wordt de gehele achterkant, inclusief hoofd, armen en handen gemasseerd. Daarna (in rugligging) de voorkant van uw benen de onderbenen en uw voeten.


Na uw massage voelt u zich helemaal ontspannen en is een optimaal genietmoment voor uzelf of om cadeau te geven.
Klik hier als u de mogelijkheden voor een cadeaubon wilt bekijken.